Hétszemközt Blog




Bemutatkozás  

Mit keres egy pszichiáter a fényképezőgép mögött? Bizony, nem vicc, tényleg az vagyok. De akkor mi [...]
Tovább olvasom >>

FONTOS: Már nem fogadok foglalásokat.  

Kedves Látogató! Az Örökre Képek már nem fogad új foglalásokat. A korábbi fotókat megtalálod a galériában. Köszönöm, hogy benéztél.

Esküvőfotózás

20130817-185805-2

Kedves Párjaim!

Hogyan köszönhetném meg Nektek a bizalmat, amit hétről hétre ajándékba kapok Tőletek? Azt, hogy végigkísérhetlek Benneteket a legszebb napotokon, és több időt tölthetek a közeletekben, mint bárki a szeretteitek közül. Hogy beengedtek az otthonotokba, és közelről láthatom a küzdelmet a fűzővel, az ügyetlenkedést a mandzsettagombokkal. A meghatottság és a büszkeség titkos könnyeit a szüleitek szemében. Önfeledt és félszeg mosolyaitokat. Hogy amikor a többiek nem, én akkor is láthatom az arcotokat, összevillanó szempárjaitokat. Hogy az összes kirobbanó nevetést az első sorból élvezhetem, és szinte fürödhetek az ölembe hulló, szép és hatalmas érzelmekben. Mindeközben pedig csak tőlem függ, mit fogtok Ti és az unokáitok az ezernyi pillanatból viszontlátni… Lehet ezt a bizalmat eléggé megköszönni?

Talán a legtöbb, amit adhatok, hogy Veletek vagyok. Úgy igazán. Észrevétlenül, a háttérben maradva, de egész úton mellettetek ülök a hullámvasúton, lankadatlan figyelemmel, ugrásra készen követve minden rezdüléseteket. Hiszem, hogy csak így: szenvedélyből, szeretetből és alázatból születhetnek valóban Örökre Képek.

20130413-160750_360x240Az esküvői sorozatotok persze csak úgy lesz igazán teljes, ha van pár óránk (lehetőleg egy külön délutánunk) a kreatív fotózásra. Ez az idő csak a miénk, és meglátjátok, játékkal gyorsan elrepül! Játszani csakis olyan helyeken érdemes, amik – így vagy úgy – a Ti világotokhoz tartoznak. Ott aztán az ünnepi ruhában is hamar meghitt vagy éppen önfeledt lesz a hangulat. Előkerül az igazi arcotok, és megmutatjátok a szerelmeteket, ami csakis a Kettőtöké.

Ha úgy érzitek, nehezen oldódtok a fényképezőgép előtt, vagy csak megragadnátok az alkalmat, hogy az esküvő előtt egy “civil” sorozat is készüljön Rólatok, akkor kár lenne kihagynotok a jegyesfotózást.

Talán már tudjátok, hogy az esküvőfotós nem csak szombatonként dolgozik. A fotóitok hosszú, utómunkával töltött napok során nyerik el végső formájukat, így egy-egy esküvő akár hatvannál több munkaórát is igénybe vesz. Nem véletlen, hogy egy hétvégén csak egy, évente pedig legfeljebb húsz esküvőt vállalok. Így mindig friss szemmel, kipihenten, szívvel-lélekkel tudok jelen lenni – máshogy nem is érdemes. A húsz dátum viszont gyorsan betelik, úgyhogy ne habozzatok túl sokáig!

A teljes körű (kreatív és riport-) fotózások ára 140 000 Ft-tól indul. Mivel minden esküvő egyedi, és a fotózáson túl számos kiegészítő szolgáltatás közül választhattok, pontosabb árat csak a részletek ismeretében tudok mondani. Az igényeitekhez, elképzeléseitekhez illeszkedő ajánlatért keressetek fel, és találkozzunk személyesen!

20130616-192023_cut_969x