Hétszemközt Blog
Bemutatkozás  

Mit keres egy pszichiáter a fényképezőgép mögött? Bizony, nem vicc, tényleg az vagyok. De akkor mi [...]
Tovább olvasom >>

FONTOS: Már nem fogadok foglalásokat.  

Kedves Látogató! Az Örökre Képek már nem fogad új foglalásokat. A korábbi fotókat megtalálod a galériában. Köszönöm, hogy benéztél.

Családi fotózás

20131201-144626

Mire észbe kapnál, már hazaviszed, pelenkázod, fürdeted, rád néz, a hasára fordul, majd vissza, mosolyog, felül, fogakat növeszt, kúszik, mászik, kacag, szülinapja van, feláll, elesik, megint feláll, elindul, csodálkozik, megszólal, bilire ül, kérdez, magyaráz, kinevet, egyedül eszik, oviba megy, barátkozik, virágot rajzol neked, kukás akar lenni, iskolás lesz, leckét írtok, popsztár akar lenni, szerelmes lesz, érettségizik, csak hébe-hóba látod.

20131218-132559-EditMindeközben az egybehangzó vélemények szerint hétről hétre „mekkorát nő”, és Te rájössz, hogy már sohasem lesz újra ugyanolyan, és azon töprengsz, milyen képeket mutatsz majd róla az unokáidnak…

Mutassátok meg, hogyan telik egy igazán vidám napotok! Játsszatok, kergetőzzetek, olvassatok mesét, zenéljetek, vagy ha – egyeseknek – úgy esik jól, kenjetek össze mindent csokival! Amíg Veletek mókázok, mellesleg készül majd pár tucat fotó, amiktől újra (meg újra) fülig ér a szátok. Az ideális helyszín gyakran az otthonotok, de a lehetőségeknek csak a fantázia szabhat határt. Ha tényleg ragaszkodtok hozzá, a háttérben is maradhattok, és ekkor minden figyelem a gyerkőc(ök)é.

A család történetének persze a babavárás is fontos része. Ugye, Ti is szeretnétek egy meghitt sorozatot erről a csodálatos időszakról?

Családi fotózást már 25 000 Ft-tól vállalok. Az ár egy része kupon formájában albumok, vászonképek, művészi nyomatok vásárlására fordítható. A részletekért keressetek fel!